Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Kan voksne også få foretaget tandregulering?

Omkring ¼ af en årgang får rettet deres tænder

Nu om dage er der ikke længere nogen, der ser skævt til børn med bøjle, hverken hvis der er tale om ganebøjle eller togskinner. Tandregulering er nemlig blevet så udbredt, at omkring en fjerdedel af en årgang kommer til at have haft bøjle inden han/hun bliver voksen. Der er stor status i at have et pænt, lige tandsæt, og derfor bliver der i vores tid sat hurtigt ind ved eventuelle skævheder og fejl. Sådan har det dog ikke altid været. Mange voksne fik aldrig tilbuddet om tandretning, da de var børn, og påvirkes i dag af både fysiske og kosmetiske gener. Det er dog aldrig for sent at få foretaget en tandregulering, hvilket vi hos Tandlægerne på Alléen her vil beskrive.

Aflivning af myter omkring tandregulering

Der er utrolig mange udbredte misforståelser omkring tandregulering, hvoraf de mest normale er, at:

  • Det er grimt
  • Det gør ondt
  • Det tager lang tid

Sådan var det muligvis i gamle dage, hvor en bøjle ofte kunne sammenlignes med et torturinstrument i munden, men i dag er teknologien så udviklet, at vi tandlæger kan tilbyde diskret, hurtig og smertefri tandregulering til børn såvel som voksne.

Invisalign – Den så godt som usynlige bøjle

Det der holder de fleste voksne tilbage, når de overvejer at få rettet deres tænder, er tanken om at skulle gå med en fast, synlig bøjle, der vil skæmme deres udseende. Det forstår vi udmærket godt, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde behandling med Invisalign i vores tandlægeklinik i Charlottenlund. Invisalign er et moderne system af gennemsigtige, aftagelige skinner, der udskiftes og gradvist retter dit tandsæt og bid.

Behandling tilpasset dig

Behandling med Invisalign foregår ved, at du får taget et aftryk af dine tænder og derefter modtager dit første sæt specialfremstillede skinner. Herefter skal du med to ugers mellemrum skifte skinner, så din tænder bliver rettet skånsomt og umærkeligt. Skinnerne er som sagt gennemsigtige og dermed så godt som usynlige, hvilket betyder, at Invisalign let kan tilpasses et hektisk voksenliv. Systemet er meget fleksibelt, så det er dig, der bestemmer, hvor og i hvor mange timer du vil gå med skinnerne. Jo mere du går med skinnerne, jo hurtigere går behandlingen dog.

Er Invisalign noget for dig?

Invisalign har hjulpet mange voksne med at genfinde deres smil, og måske er behandlingen også noget for dig. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan regulere dine tænder og bid, så du ikke længere skal skamme dig over at åbne munden. Alle fortjener et smukt smil, hvad end de er 12 eller 72 år gamle.    

CEREC - Porcelænskrone på ét enkelt besøg.

Pi CEREC AF

Made in Charlottenlund

Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi vores patienter en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer.

Vi kan tilbyde at fremstille din porcelænskrone på ét enkelt besøg, ved brug af den top-moderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter og den bliver sat fast med det samme. Så kan du bruge din tid på andet end at gå til tandlæge.

Læs mere

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Torsdag
08.00-16.30
Fredag
08.00-12.00

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Åbent - Ring til os

Online booking