Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Billede 1
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
Tid til vores patienter

Vi giver os god tid til hver enkelt af vores patienter, så du altid er velinformeret om din behandling.

Billede 2
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
DIN PERSONLIGE TANDKLINIK I HJERTET AF CHARLOTTENLUND

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

previous arrow
next arrow

Tandlæge Hellerup

Tandlægeklinik 10 minutter fra Hellerup centrum

Er du på udkig efter en tandlæge nær Hellerup? Så er Tandlægerne på Alléen et trygt valg. I vores hyggelige klinik på Jægersborg Allé 45, Charlottenlund, ser vi frem til at møde dig og give dig lige præcis den behandling, du har brug for.

Patienter i alle aldre er velkommen i klinikken, og vi yder forebyggende behandling samt behandling af store som små tandproblemer. På baggrund af mange års erfaring med alle former for behandling, er vi rutinerede i at tilpasse behandlinger efter de behov, den enkelte patient har. Du er derfor altid i kyndige hænder.
Tandlæge Hellerup

Kom til tandlæge nær til enhver tid

Vi ved, at det kan være vanskeligt for dig at nå et tandlægebesøg i din arbejdstid. Til hverdag er der nemlig mange ting, der skal passes, og det er derfor ikke ualmindeligt, at tandlægebesøg bliver prioriteret fra. Og det er en skam. Regelmæssige tandlægeeftersyn er det bedste udgangspunkt for sunde tænder hele livet.

Heldigvis er lange arbejdsdage ingen hindring for at gå til tandlæge ikke langt fra Hellerup.

Vores tandlægeklinik nær Hellerup har nemlig åbent hver dag allerede fra kl. 08:00. Passer en tandlægetid om aftenen bedre ind i dit program, er det også muligt at komme til tandlæge nær Hellerup senere på dagen; hver mandag har vi aftenåbent helt indtil klokken 20:00.

På den måde er det let for vores patienter at passe et tandlægebesøg ind i deres travle kalendere, også selvom de har sent fri. Sammen finder vi ud af, hvornår en tid ved tandlægen passer bedst for dig, og vi gør vores bedste for at være fleksible.

Et tandlægebesøg skal nemlig ikke være en byrde, men derimod en behagelig og effektiv oplevelse, der ikke forstyrrer i hverdagen. Det er nu engang vores filosofi.

Med en tandlæge nær Hellerup kan du altså komme til tandlægen til enhver tid!

Vi tilbyder

Hos Tandlægerne på Alléen har vi et stort hold af dygtige tandlæger og tandplejere samlet under ét tag, hvilket betyder, at vi som tandlæge nær Hellerup kan tilbyde stort set alle behandlinger i vores klinik.

Vi udfører alt fra almindelig tandrensning, fyldninger og broer til mere avancerede behandlinger såsom knogleopbygning, rodbehandlinger og tandregulering med det revolutionerende system, Invisalign. Alle kan således få god og professionel tandbehandling hos en tandlæge tæt på Hellerup, og alle behandlinger udføres med omtanke for patienten.

Udover behandlende procedurer tilbyder vi også kosmetiske behandlinger som fx tandblegning, der har til formål at forbedre smilet. Tandblegning foregår naturligvis på godkendt og skånsom vis, således at du får markant hvidere og pænere tænder uden at beskadige dem unødigt undervejs.

For alle behandlinger gælder det, at du får smertefri behandling. Med moderne teknikker er det nemlig i høj grad muligt at undgå eventuelle smerter, hvilket er fordelagtigt for alle parter. Lider du af voldsom tandlægeskræk, tilbyder vi desuden fuld narkose under vores behandlinger, så du kan slappe fuldstændig af, mens vi udfører vores arbejde.

Tandlaergene-på-Alléen-patient-vejledning_0

Patienten i fokus i vores klinik nær Hellerup

Patienten i fokus i vores klinik nær Hellerup
Hos Tandlægerne på Alléen er kvalitet det vigtigste nøgleord, og derfor bruger vi kun det bedste og mest moderne materiale og udstyr. På den måde kan vi give dig den bedst mulige behandling, for det er hvad du og dine tænder fortjener og har brug for, hvis de skal holde hele livet ud.

Hånd i hånd med moderne udstyr går viden. Af denne grund får du hos os en tandlæge nær Hellerup, hvor alle ansatte gør en dyd ud af at opdatere deres viden. Gennem kurser og efteruddannelse tilegnes konstant en moderne, professionel og opdateret viden, der gør, at vi har det absolut bedste udgangspunkt for at behandle de tandproblemer, du måtte have.

Til trods for at kvalitet og opdateret viden er er kvalifikationer, der vægtes højt i vores klinik, vægtes ingen af delene højere, end dig som patient.

Hos Tandlægerne på Alléen tager vi os nemlig god tid til hver enkelt patient. Når du træder ind i vores tandlægeklinik i Hellerup-området, betyder det meget for os, at du får en god oplevelse, lige fra du sidder i venteværelset til du forlader klinikken igen.

Derfor har vi gjort vores bedste for at skabe en klinik, der er behagelig at være i, således at du får en tandlæge ikke langt fra Hellerup, hvor du kan lide at komme. En rolig og behagelig stemning i klinikken kommer nemlig både dig og os til gode. Er du afslappet og tilpas med at være hos din tandlæge nær Hellerup, vil dette afspejle sig i din oplevelse af tandbehandlingen: Jo bedre tilpas du føler dig, desto hurtigere og nemmere vil en behandling hos tandlægen forløbe.

Slip fri af din tandlægeskræk

Omsorgsfuld behandling er meget vigtig for os, da vi ved, at alt for mange danskere finder det vanskeligt at gå til tandlæge på grund af tandlægeskræk.

Tandlægeskræk kan være mange ting, og omfanget er typisk forskelligt fra person til person. For nogen skyldes tandlægeskræk frygten for de instrumenter, tandlægen bruger, eller frygten for at finde ud af, at noget er galt. For andre er det i højere grad frygten for smerter, der afholder dem fra at komme regelmæssigt til tandlægen, mens også frygten for at skulle betale et større beløb for tandbehandling er hyppig årsag til, at mange udskyder deres tandlægebesøg.

Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk, og vi møder dig, hvor du er, hvad end din skræk er mild eller altoverskyggende. Tandlægeskræk er en ond cirkel, og udelader man besøgene, bliver behandlingen udelukkende værre og mere omfattende.

Vi gør til enhver tid vores bedste for, at du skal slippe af med din tandlægeskræk.

Det bedste du selv kan gøre, for at komme tandlægeskrækken til livs, er at fortælle din tandlæge nær Hellerup om problemet. Gør du dette, vil vi være særlige opmærksomme i vores behandling, og vi kan tage de forholdsregler, der er fordelagtige i den givne situation. Fortæller du os om problemer og indvier os i dine tanker, siger vores erfaring, at problemet hurtigt kan løses. Når du får taget tyren ved hornene, kan vi som tandlæge tæt på Hellerup hjælpe dig til, atter at kan opbygge et tillidsfuldt forhold til tandlægen, klinikken og redskaberne. Dette gør det nemmere for dig, at holde dine tandlægetjek ved lige.

Derfor skal du ikke tøve med at tage fra dit hjem i Hellerup til vores tandlæge i Charlottenlund – selv hvis du er nervøs. Sammen finder vi, i en afslappet og beroligende atmosfære hvor der altid er plads til dig og dine bekymringer, den helt rigtige løsning til din situation.

Din tandlæge tæt på Hellerup guider dig til forebyggende behandling

Som tandlæge nær Hellerup gør vi meget ud af at informere vores patienter om vigtigheden af forebyggende tandbehandling. En tandlæge er således ikke blot vigtig, hvis der skal ydes behandling, men også et essentielt element for dig i at komme tandproblemer i forkøbet.

Forebyggende tandbehandling består i både at have gode, daglige børsterutiner, brug af tandtråd og ikke mindst regelmæssige tandeftersyn, hvor tandrensning kan tage mange problemer i opløbet.

Du er altid velkommen til at kontakte os i tilfælde af tvivlsspørgsmål, eller hvis du ønsker personlig rådgivning.

Sådan finder du vores tandlæge nær Hellerup

Når du skal fra Hellerup til vores tandlægeklinik, finder du os nemt.

Vores klinik er beliggende på Jægersborg Allé 45 i Charlottenlund – få minutters gang fra Charlottenlund Station. Busserne nr. 169 og 179 går lige til døren, så det er let at benytte sig af offentlig transport til vores klinik.

Er du i bil i stedet? Intet problem. Vi tilbyder parkering uden tidsbegrænsning, så du ikke skal bekymre dig om parkeringsbøder men i stedet kan lægge dig i tandlægestolen med ro i sindet.

Vi glæder os til at se dig, hvad end du er tilbagevendende patient, eller ønsker at vi skal være din nye tandlæge nær Hellerup.

Vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig? Læs vores blog, som vi løbende opdaterer med tips og tricks angående din tandsundhed, eller kontakt os i dag for at bestille din næste tandlægetid.

Sammen passer vi på dine tænder, så de kan holde hele livet.

Rutevejledning i bil

Ruteplan fra din bolig

Tandlægerne på Alléen

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-14.30
Fredag
08.00-12.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Online booking