Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik
  • Tandsmerter
    Tandsmerter

    Av – jeg har tandpine!!!

  • Smerte
    Tandsmerter

    Av – jeg har tandpine!!!

Tandpine / Knækket tand

Book din tid online

Opstår der akutte smerter, kan man ALTID få en akut tid hos os! Kraftige smerter eller tandpine skyldes ofte betændelse i tandens nerve. Akutte tandsmerter kan være uudholdelige og kan i mange tilfælde ikke afhjælpes af selv stærk smertestillende medicin. I tilfælde af ulykker, er det endvidere vigtigt at søge tandlæge hurtigst muligt. Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi altid at man kan få en tid samme dag man ringer og har ondt. Det synes vi er god service.

Hvis man oplever kraftige smerter efter at have fået fjernet en tand, er der sandsynligvis tale om en ”dry socket” (alveolitis sicca). Heller ikke her hjælper smertestillende medicin tilstrækkeligt, og det vil være nødvendigt at søge tandlæge. Denne type smerter afhjælpes ved, at tandlægen lægger en gazetampon (meche) med en smertestillende væske ned i hullet, hvor tanden sad. Denne tampon skal skiftes dagligt, indtil smerterne forsvinder (typisk 3-5 dage).

Ved let til moderate smerter, der enten opstår spontant, eller ved indtagelse af mad og drikke, er det vigtigt at reagere på symptomerne, da selv de mindste smerter fra tandkød og tænder er tegn på begyndende tandsygdom. Som hovedregel er det altid nemmest og billigst at forebygge end at behandle og jo hurtigere du reagerer på symptomerne, desto bedre prognose vil din tand altid have.

Selvmedicinering ved moderate smerter: 1 tablet Panodil 500 mg + 3 x tablet Ipren 200 mg.
Denne dosis må indtages 3 x dagligt.

CEREC - Porcelænskrone på ét enkelt besøg.

Pi CEREC AF

Made in Charlottenlund

Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi vores patienter en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer.

Vi kan tilbyde at fremstille din porcelænskrone på ét enkelt besøg, ved brug af den top-moderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter og den bliver sat fast med det samme. Så kan du bruge din tid på andet end at gå til tandlæge.

Læs mere

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-14.30
Fredag
08.00-12.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Online booking