Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Knækket tand

En knækket tand er et vidt begreb. Årsagen varierer med alder og køn. Hos børn skyldes knækkede tænder typisk et traume i form af feks. et styrt på cykel, mens voksne og ældre hyppigere knækker tænder som følge af defekter i tænderne. Hovedprincippet ved behandling af en knækket tand er, begrænse videre skade på tanden Er der blot knækket en lille flig af tanden, kan en beslibning og polering af området ofte løse problemet. Er der tale om en knækket sølvfyldning, vil man som regel vælge at fjerne resterne af denne og i stedet lave en fyldning i plast. Det afhænger dog af hvor meget tand, der er tilbage. Nogle gange er det nødvendigt at lave en krone på tanden; og er man meget uheldig (hvis fx tanden er knækket ned under knoglens niveau), kan det være nødvendigt helt at fjerne tanden.

Læs mere om behandlingsmulighederne her: Tryk her for at læse mere om kronebehandling Tryk her for at læse mere om behandling med plast

CEREC - Porcelænskrone på ét enkelt besøg.

Pi CEREC AF

Made in Charlottenlund

Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi vores patienter en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer.

Vi kan tilbyde at fremstille din porcelænskrone på ét enkelt besøg, ved brug af den top-moderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter og den bliver sat fast med det samme. Så kan du bruge din tid på andet end at gå til tandlæge.

Læs mere

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-15.00
Fredag
08.00-12.00

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Online booking