Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Billede 1
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
Tid til vores patienter

Vi giver os god tid til hver enkelt af vores patienter, så du altid er velinformeret om din behandling.

Billede 2
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
DIN PERSONLIGE TANDKLINIK I HJERTET AF CHARLOTTENLUND

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

previous arrow
next arrow

Tandlæge Gentofte

Søger du en kvalitetsbevidst tandlæge nær Gentofte, som tilbyder skånsom og professionel behandling i trygge rammer? Så er du velkommen hos Tandlægerne på Alléen.

I vores klinik er tid, omsorg og kvalitet vigtige nøgleord, som vi har altid har i tankerne, når vi behandler. Vi er behjælpelige med alle former for tandpleje, og vi forstår vigtigheden af at tage os god tid til lige netop dig og dine behov.tandlæge Gentofte Dermed får du ikke blot får den optimale og mest professionelle behandling, når du besøger vores tandlægeklinik ved Gentofte – du også går herfra med et smil. Et smil, som dels kommer af god og kyndig behandling, og som dels er resultatet af et omsorgsfuldt og venligt møde med din tandlæge tæt på Gentofte.

Tandlæge ved Gentofte med fokus på kvalitet

Hos Tandlægerne på Alléen går vi højt op i kvaliteten af såvel vores arbejde som vores udstyr og materialer. Derfor efteruddanner vi os løbende for at holde os opdateret med den nyeste viden indenfor tandlægefeltet, ligesom vi udelukkende benytter os af det nyeste udstyr, de bedste materialer og gennemtestede mærkevarer til tandlægebehandling. I vores klinik er det i øvrigt en principsag, at vi ikke er færdige med en behandling, før du er tilfreds.tandlæge Gentofte

Vi arbejder hårdt for at give dig en god oplevelse og optimale resultater, når du har brug for en tandlæge tæt på Gentofte, og vores kompetente team af engagerede medarbejdere tilbyder et bredt udvalg af services indenfor tandlægefaget – lige fra mindre behandlinger som tandrensning og fyldninger til tandregulering og rodbehandlinger. Vi står klar til at tage os af lige præcis dit tandproblem. Tag derfor gerne turen til tandlægen fra Gentofte, og få den behandling, du har brug for.

Omsorgsfuld og smertefri behandling

Mange finder det ubehageligt at gå til tandlægen, og vi møder da også dagligt patienter med tandlægeskræk. Selvom du måske selv bliver nervøs ved tanken om at skulle til tandlægen, synes vi, du skulle kigge forbi vores klinik alligevel. Vi har nemlig god erfaring med at kurere tandlægeskræk hos Tandlægerne på Alléen.

For os er tre ting nemlig altafgørende: Vi tager os god tid til hver eneste patient, vi har fokus på god og effektiv behandling, og vi går meget op i omsorg i behandlingen. Vi vil altid tale din kommende behandling grundigt igennem med dig på forhånd, og undervejs tager vi os god tid – og vi holder gerne mange pauser, hvis du har behov for det. Desuden anvender vi altid de mest moderne bedøvelsesmetoder, som sikrer en smertefri behandling og bedøvelse. Når vi sender dig hjem fra klinikken med et smil, er vores arbejde veludført.

Så besøg vores tandlægeklinik ved Gentofte, og lad os hjælpe dig med at komme tandlægeskrækken til livs.

Sådan finder du os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid hos en moderne og omsorgsfuld tandlæge tæt på Gentofte.

Tandlægerne på Alléen er beliggende på Jægersborg Allé 45 i Charlottenlund. Kører du til tandlæge fra Gentofte i bil, har vi ubegrænset parkering lige ved døren. Busserne 169 og 179 holder lige foran klinikken, og vi ligger få minutters gang fra Charlottenlund Station. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kun fire minutter i bil

Ruteplan fra din bolig

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-14.30
Fredag
08.00-12.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Udenfor telefontid - Skriv til os

kontakt os

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.

Online booking