Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Tandlægeskræk

For de fleste mennesker er et tandlægebesøg ikke noget, man ser frem til. Det kan have mange årsager, men skyldes oftest dårlige oplevelser eller “overtagne” erfaringer fra forældre og omgangskreds. Der florerer mange myter om tandlæger og tandbehandling. Fælles for de fleste historier er smerter som et centralt omdrejningspunkt. Faktum er, at det næsten altid er muligt at foretage en behandling smertefrit. Selv bedøvelsen kan som regel lægges, så det næsten ikke mærkes. På klinikken lægger vi stor vægt på at gøre behandlingerne smertefri, da vi dagligt har med patienter med tandlægeskræk at gøre. I sundhedsvæsenet er patientens tillid til behandleren af afgørende betydning. Et forhold, som vi er klar over, vægter tungt i valget af ny tandlæge.

Tandlægeangst

Det at være lidt nervøs eller bange for at gå til tandlæge kan ikke sammenlignes med egentlig tandlægeangst. Patienter med tandlægeangst har ofte ikke været hos tandlægen i lang tid og frygter for at skulle igennem flere store behandlinger. Vi oplever heldigvis tit, at patientens bange anelser ikke stemmer overens med det egentlige behov, og at der måske bare skal laves en grundig tandrensning. Lider man af tandlægeangst, er det vigtigt at tandlægen forstår det og accepterer det. Vi sætter altid god tid af til at tale med nervøse patienter, som ofte føler sig lidt flove over at skulle indrømme deres “irrationelle” angst. Vi forsøger, at få patienten til at forstå, at tandlægeangst er meget almindeligt og bestemt ikke noget at være flov over. Vi anerkender i høj grad det mod, der i første omgang skal til for at få bestilt en tid hos tandlægen. Er der behov for behandling, foregår denne i et roligt tempo og i rolige omgivelser. Nogle patienter ønsker at komme i fuld narkose, hvis de skal behandles. Det er også en mulighed som vi tilbyder; men kan problemerne klares uden fuld narkose, undgår man den lille risiko, der altid vil være herved, og ikke mindst de økonomiske omkostninger. Tryk her for at læse mere mere om fuld narkose.

CEREC - Porcelænskrone på ét enkelt besøg.

Pi CEREC AF

Made in Charlottenlund

Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi vores patienter en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer.

Vi kan tilbyde at fremstille din porcelænskrone på ét enkelt besøg, ved brug af den top-moderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter og den bliver sat fast med det samme. Så kan du bruge din tid på andet end at gå til tandlæge.

Læs mere

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-15.00
Fredag
08.00-12.00

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Online booking