Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Billede 1
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
Tid til vores patienter

Vi giver os god tid til hver enkelt af vores patienter, så du altid er velinformeret om din behandling.

Billede 2
Din personlige tandklinik i hjertet af Charlottenlund

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

Billede 2
DIN PERSONLIGE TANDKLINIK I HJERTET AF CHARLOTTENLUND

Vi tager os altid god tid til at lære dig at kende, så du kan få et trygt og omsorgsfuldt behandlingsforløb.

previous arrow
next arrow

Tandlæge Ordrup

Tandlæge Ordrup

Tandlægerne på Alléen er din kvalitetsbevidste og nænsomme tandlæge tæt på Ordrup, som byder dig velkommen med et smil.

Det vigtigste for os er dit smil og din munds sundhed. Derfor får du altid den bedste og mest kompetente behandling, når du besøger vores tandlægeklinik ved Ordrup. Vi skræddersyr den helt rigtige behandling til lige netop dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi kan hjælpe dig med alt fra mindre tandskader til de lidt større indgreb.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser i vores tandlægeklinik ved Ordrup – lige fra regelmæssige eftersyn og tandrensninger til fyldninger, rodbehandling, tandregulering og porcelænskroner. Vi udfører også større og mere komplicerede indgreb som knogleopbygning og implantater. Vi står klar til at udføre de fleste behandlinger, når du har brug for en alsidig og grundig tandlæge tæt på Ordrup.

Vi anvender udelukkende moderne udstyr og de bedste materialer på markedet, ligesom vi konstant holder os ajour med den rivende udvikling indenfor tandlægefaget.

Tandlæge ved Ordrup med tid til patienterne

Når du skal vælge en tandlæge nær Ordrup, er det afgørende, at du finder en klinik, du har tillid til. Hos Tandlægerne på Alléen er tillidsvækkende og kvalitetsbevidst behandling en selvfølge, og vi lægger stor vægt på at tilbyde en nænsom og tålmodig behandling med plads til omsorg og tid til patienterne. Som erfarne tandlæger ved vi, at tandlægeindgreb – store som små – kan være forbundet med nervøsitet for mange patienter. Tandlæge OrdrupDerfor tager vi os altid god tid til at tale med dig om behandlingen på forhånd, så du er fuldt informeret og ikke står tilbage med nogle uafklarede spørgsmål. Endvidere påbegynder vi aldrig en behandling uden først at foretage en professionel vurdering af dine behandlingsbehov, og vi vil altid tilbyde den behandling, som er mest optimal i dit tilfælde. Sammen finder vi den bedste løsning.

Tandlægebehandling uden smerter

I vores klinik er vi af den opfattelse, at det skal være smertefrit at gå til tandlægen. Derfor anvender vi udelukkende de mest moderne bedøvelsesmetoder, så du kan være sikker på at modtage en behandling uden smerter og ubehag. Ved større indgreb sørger vores tilknyttede anæstesilæge for en tryg og veludført narkose. Ligeledes kan du trygt lægge dig til rette i tandlægestolen hos os, hvis du er på udkig efter en tandlæge ved Ordrup, som tilbyder skånsom behandling uden smerter.

Kontakt os i dag for en tandlægetid nær Ordrup

Hvid du er på udkig efter en ny tandlæge tæt på Ordrup, så kontakt Tandlægerne på Alléen allerede i dag.

Vores praktiske og centrale placering gør det nemt for dig at finde os, når du skal til tandlæge fra Ordrup. Tandlægerne på Alléen har til huse på Jægersborg Allé 45 i Charlottenlund – få minutters gang fra Charlottenlund Station. Tager du bussen, kører linjerne nr. 169 og 179 lige til døren. Er du i bil, tilbyder vi parkering uden tidsbegrænsning lige ved døren.

Vi ved, at det kan være svært for mange at nå et tandlægebesøg i arbejdstiden. Derfor har vi hver mandag åbent til klokken 20.00 (tirsdag til fredag til 16.30), og vi åbner alle dage klokken 8.00.

Rutevejledning fra Ordrup

Der er kun 5 min. i bil, fra Ordrup til vores klinik i Charlottenlund. Find rutevejledning her under.

Rejseplan fra til vores klinik

Her kan du finde en rejseplan fra din bolig til vores klinik.

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Onsdag
08.00-16.30
Torsdag
08.00-14.30
Fredag
08.00-12.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Online booking