Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk

3963 9820

Centralt i Charlottenlund – Fri parkering
5 min fra Charlottenlund St. – Handikapvenlig klinik

Fuld narkose som redskab til at minimere tandlægeskræk

Du er ikke alene om din frygt

En overraskende stor procentdel af den danske befolkning lider af tandlægeskræk, på fagsprog kaldet odontofobi. Tandlægeforeningen har anslået, at ca. 30% har en mild angst for tandbehandling, men tallet kan meget vel være højere, da det ikke er alle, særligt mænd, der snakker om deres frygt. Skrækken bunder i mange tilfælde i et ubehageligt tandlægebesøg i barndommen, hvorfor det for mange kan være svært at ryste skrækken helt af sig uden professionel hjælp.   

Tandlægeskrækken kommer til udtryk ved nervøsitet eller decideret ubehag ved tanken om tandlægebesøg. Nogle patienter ryster, koldsveder og bliver svimle ved den blotte tanke om at lægge sig i tandlægestolen, og derfor kan der være behov for særlige incitamenter, der kan få dem til at glemme deres frygt for et øjeblik.

Det kan nemlig have store konsekvenser for ens mund- og tandsundhed, hvis man vælger tandlægebesøgene fra. Tandlægeskræk er en ond cirkel, da manglende behandling udelukkende fører til mere omfattende og ubehagelig behandling, når man endelig får taget sig sammen til at bestille en tid.

Drøm dig væk til et andet sted

Hos Tandlægerne på Alléen behandler vi mange patienter med tandlægeskræk, og vi har derfor erfaret, at særligt nervøse patienter kan have gavn af blive lagt i fuld narkose under behandlingen. Vores uddannede anæstesilæge står klar til at træde til i tilfælde af tandlægeskræk, stort behandlingsbehov, eller hvis patienten har andre særlige behov. Fuld narkose giver patienten mulighed for at drømme sig væk til et mere behageligt sted, mens vi tager os af behandlingen. Overlad trygt ansvaret til os, og så lover vi, at du vil vågne op med rene, behandlede tænder.

Det skal du være opmærksom på         

Der er utrolig få bivirkninger ved behandling med fuld narkose, men vi anbefaler det dog kun til personer, der ikke kan gennemføre en behandling uden, da det både er dyrere og mere tidskrævende end en normal behandling. Skal du i fuld narkose, er der desuden nogle ting, du skal være opmærksom på. Vi anbefaler fx, at du holdes under opsyn af en pårørende, når du når vågner, i tilfælde af eventuel kvalme eller svimmelhed.

Vil du høre mere om muligheden for behandling med fuld narkose, er du altid velkommen til at kontakte vores tandlægeklinik i Charlottenlund. Der er ikke nogen skam i at lide af tandlægeskræk, og der er heldigvis meget man kan gøre for at mindske problemet. Vi vil i hvert fald gøre vores, for at dit besøg bliver så behageligt som overhovedet muligt, tandlægeskræk eller ej.       

 

CEREC - Porcelænskrone på ét enkelt besøg.

Pi CEREC AF

Made in Charlottenlund

Hos Tandlægerne på Alléen tilbyder vi vores patienter en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer.

Vi kan tilbyde at fremstille din porcelænskrone på ét enkelt besøg, ved brug af den top-moderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter og den bliver sat fast med det samme. Så kan du bruge din tid på andet end at gå til tandlæge.

Læs mere

Info

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

kontakt@tandnu.dk
39 63 98 20

Åbningstider

Mandag - Torsdag
08.00-16.30
Fredag
08.00-12.00

Medlem af

Tandlægeforeningen

Find os

Central beliggenhed - Fri parkering - Nemt med offentlig transport
×

Udenfor telefontid - Skriv til os

kontakt os

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.

Online booking